STILLING

Utlys din stilling her!

Vi gir deg tre gode grunner til å utlyse ledige jobber i Salg24s stillingsportal!

Hvorfor bør du lyse ut ledige jobber i SALG24s stillingsportal? 🤔

Her er 3 grunner 👇

Norges eneste nettavis for salgs- og markedsfolk gir deg muligheten til å treffe målrettet med stillingsannonser, bannere og mye annet ✅

1. Modus ✔️

Hvis du annonserer etter ledige stillinger i SALG24, treffer du salgs- og markedsfolk som ikke nødvendigvis aktivt søker etter jobb. Det er en målgruppe mange ønsker å treffe - og som er vanskelig å få tak i på andre plattformer. Gjør som DnB, NorgesEnergi, Sector Alarm, Fortum og en rekke andre - prøv en stillingsannonse i SALG24 i dag.

2. Effekt ✔️

Vi legger ikke bare ut stillingen din i portalen vår - vi jobber utrettelig med å skape effekt gjennom sosiale medier som Facebook, Instagram og Linkedin. Gjennom vårt salgs- og innholdsbyrå Partner24 bruker vi vår kjennskap til målgruppen ved å synliggjøre annonsen din overfor våre lesere. Dette er inkludert i prisen når du kjøper annonse hos oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille, så tar vi resten.

3. Tillit ✔️

I en jungel av kanaler som har til hensikt å selge deg noe til enhver tid, så skiller vi oss ut ved at vi jobber primært med journalistikk. Det gjør at vi har høy troverdighet i bransjen. Gjennom medlemskap i Norsk Redaktørforening og Fagpressen, arbeider vi etter pressens etiske prinsipper og er underlagt Vær varsom-plakaten. Vår journalistikk er ikke til salgs.

Hvis dette høres spennende ut, så ikke nøl med å se på produktene våre og ta kontakt med våre kommersielt ansatte, så vil vi kunne sy sammen en pakke som passer ditt behov.

Kontaktinformasjon:

TA KONTAKT HER

Powered by Labrador CMS