STILLING

Sector Alarm søker salgskonsulenter

Vi er en ung gjeng som jobber med salg av sikkerhet for en av Europas største aktører innen brann og innbruddsalarm, og vi er på utkikk etter flere på laget!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har 600 000 fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 25 år har vi levert sikkerhet til våre kunder gjennom å tilby alarmløsninger med svært høy kvalitet for private hjem og bedrifter med utmerket kundeservice, noe som fremgår av vår kundetilfredshet på 95/100.


Sector Alarm har hatt en sterk vekst gjennom årene, og har en spennende og lovende fremtid med fokus på ytterligere vekst i både nye og eksisterende markeder. Vi har mer enn 2700 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania, Frankrike og Italia, og har fokus på å ansette de riktige menneskene. Med de riktige menneskene på de riktige stedene i organisasjonen har vi tatt en sterk markedsposisjon i landene vi opererer i, fordi vi kan tilby våre kunder toppmoderne sikkerhetsløsninger.


Vi tilbyr spennende karrieremuligheter i et selskap med en ambisiøs vekststrategi. Hvis du deler vår lidenskap innen å tilby innovative produkter som gir sikkerhet og trygghet til mennesker i private hjem eller hos småbedrifter, er 100 % kunde- og målfokusert, og leter etter en rolle der du kontinuerlig kan utvikle deg mens du jobber med fantastiske kolleger i et morsomt og fartsfylt miljø, vil vi gjerne høre fra deg.

Er du klar for å sette fart på karrieren og prøve ut noe nytt? Hos oss får du muligheten til å utvikle og styrke dine salgsegenskaper, og bli en dyktig relasjonsbygger. Det er ingen tvil om at dette er egenskaper du får godt bruk for resten av din karriere.

Hvorfor jobbe med oss?

Ingen blir gode over natten – så hos oss vil du gli rett inn i vårt opplæringsprogram og bli lært opp av de beste, slik at du skal bli trygg og knallgod i din nye rolle. Vårt salgskurs har skapt mange suksesshistorier der mange har endt opp som toppselgere og salgsledere. Alle i vårt team trives godt sammen og liker å ha det gøy på jobb. Vi er glad i konkurranser og forrige måned var det mange av våre selgere som vant alt i fra AirPods til el-sparkesykler. Vi tilbyr en av markedets beste lønnsmodeller, slik at du får muligheten til å kunne tjene mye penger!

Vi ser etter deg som:

  • Ønsker en fleksibel arbeidshverdag og har muligheten til å jobbe mellom 15:00 – 21:00.
  • Kan jobbe mellom to til fem dager i uken.
  • Er sosial og liker å jobbe med mennesker.
  • Har fylt 18 år.
  • Snakker flytende norsk.
  • Har en tilfredsstillende, uttømmende politiattest.

Vi vil hjelpe deg med å søke en politiattest ved en eventuell ansettelse.

Vi håndterer søknader fortløpende, så søk nå!

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS