STILLING

Experis søker Client Executive

Elsker du å skape verdi og forenkling for kunder, har et kommersielt hode, og drives av å finne gode løsninger ved bruk av IT kompetanse? Da trenger vi deg!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 2. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Experis er et ledende norsk IT-konsulentselskap med omtrent 500 ansatte. Vi har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Vår fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med våre velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer både for smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. Experis har erfarne konsulenter innen teknologiledelse, med bakgrunn som rådgivere, ledere og fagspesialister.

Se mer på experis.no.

Hos oss får du en sentral rolle i videreutviklingen av Experis, og av våre strategiske kunder. Du får ansvar for omtrent 10 store kunder hvor du skal etablere Experis som en strategisk partner innen IT kompetanse, og på tvers av de områdene vi leverer tjenester. Experis Norge har med sin innovative tjeneste- og produktportefølje en sentral posisjon også i internasjonal sammenheng, og vi har sterke fagmiljøer hvor du stadig blir utfordret.

Nå skal vi styrke laget, og vi trenger deg som ønsker å være med å utvikle oss videre. Sammen forenkler vi hverdagen!

Hvem er du?

Du brenner for å levere verdiskapende løsninger, tjenester og kompetanse til dine kunder, og gjennom nært partnerskap bidrar du til at kundene dine når sine mål og strategier, både på kort og lang sikt.

Gjennom god helhetsforståelse, interesse og analyse sikrer du deg inngående forståelse for endringer i bransjen, og du setter deg inn i strategien og planene til dine kunder. På denne måten bygger du langvarige og nære kundeforhold, basert på tillitt og motivasjon til å løse kundens utfordringer. Du jobber like godt selvstendig som i team, og bruker aktivt dine kollegaers ekspertise og ressurser innenfor alle fag- og tjenesteområdene Experis leverer på, både i planlegging og kundeaktiviteter, og for å finne effektive, agile, fremtidsrettede og bærekraftige løsninger.

Du har lang erfaring fra å jobbe profesjonelt B2B med løsningssalg, prosjektledelse, aktiviteter og kundeutvikling, Vi tror det er en fordel med god kjennskap til, og gjerne erfaring fra, konsulentbransjen innenfor f.eks. IT, finans eller annen relevant bransje. Det aller viktigst er allikevel at du evner å forstå dine kunders behov innenfor våre tjenesteområder, er rå på å bygge relasjoner på tvers, både hos dine kunder og i egen organisasjon, og at du har et utpreget kundefokus. Vi jobber mye internasjonalt både internt og eksternt, så det er en forutsetning for å lykkes i rollen at du er en god kommunikator, både skriftlig og muntlig, på norsk og på engelsk.

Hva får du?

 • En sentral rolle i et strategisk viktig område for Experis
 • Stort ansvar, og du blir en viktig bidragsyter til selskapets videre vekst og suksess
 • Nært samarbeid med ulike «stakeholders» internt og eksternt, nasjonalt og internasjonalt
 • Et bredt nettverk innenfor ulike bransjer og sektorer
 • Personlig utvikling, og vi sørger selvsagt for at det er enkelt for deg å delta på relevante kurs og konferanser
 • En arbeidsplass med gode karrieremuligheter i en solid virksomhet
 • Supre kollegaer, et sammensveiset miljø, og hyggelige omgivelser
 • Konkurransedyktige betingelser og høy grad av fleksibilitet

Greit å vite:

 • Søknadsfrist: 02. september 2022
 • Arbeidssted: Lakkegata 53, sentralt i Oslo
 • Stillingen rapporterer til Salgsdirektør i Experis

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Jefferson Wells:

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

SØK HER

Powered by Labrador CMS