STILLING

Amesto Marketing søker salgssjef med digitalt hode, kommersiell sjel og smittende humør

Da må du jo sies å være et vandrende veritabelt kinderegg! Og kinderegg? Det liker vi.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo Sentrum

Søknadsfrist: 23. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Amesto Marketing er et inbound marketing byrå som leverer tjenester innen content, performance, web, film/studio, grafisk design og animasjon. Selskapet er en del av Amesto-konsernet - et familieeid selskap, etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden og omsetter for rundt 1,2 mrd. I år ble Amesto rangert som et av Norges tredje mest innovative selskaper, av innovasjonsaktøren InnoMag. Eierne, familien Spandow, er aktive i driften og har et langsiktig perspektiv med fokus på trippel bunnlinje.

Men sjokolade til side; det vi faktisk søker er en salgssjef som liker ideen om å selge tjenester for et techorientert markedsbyrå. Rent konkret vil du ha ansvar for å selge våre markedstjenester til potensielle kunder. Og vårt ansvar? Det er å skape verdens beste arbeidsplass for deg!

Som Salgssjef i Amesto Marketing vil du bli en viktig del av et ganske ferskt byrå i et anerkjent og utviklingsorientert konsern. Rollen er bred, med betydelig påvirkningskraft, ansvar og myndighet. Våre eiere har tro på at vi vil lykkes og har sterke vekstambisjoner for selskapet. Bare det siste året har vi vokst fra 3 til 14 personer, og leverer i dag tjenester innen content, performance, grafisk design, web og studio. Kanskje bygger vi på med flere tjenester med deg bak rattet?

Vi håper du vil styrke vår konkurransekraft i markedet ved å jobbe med et bredt spekter av tjenester, og bidra til klingende mynt gjennom strategiske innsalg, spennende partnerskap og gode samarbeid. Du vil primært jobbe B2B, med fagorientering mot teknologi, økonomi og employer branding.

AND ALL THAT JAZZ?

 • Du vil identifisere nye salgsmuligheter, kontakte potensielle kunder, presentere konsept og tjenester, samt utarbeide tilbud og forhandle priser
 • Levere på eget salgsbudsjett på tvers av våre forretningsområder
 • Bidra strategisk inn i ledergruppen og bidra til å definere mål for kommende perioder, spesielt hva angår vekst og utvikling av strategiske kunder
 • Fastsette rammer for priser og øvrige salgsbetingelser
 • Jobbe tett opp mot prosjektleder(e) og daglig leder om mersalgsmuligheter
 • Litt avhengig av din erfaring og kompetanse ser vi for oss å bygge et større salgsapparat på sikt, og da ser vi for oss at du kan kunne ta nye selgere inn under dine eminente vinger

For å lykkes bør du ha et sterkt kommersielt gen, evne å engasjere, overbevise og få gjennomslag. Du bør ha forretningsforståelse og kommersiell teft, men også forståelse for mennesker. At du må kunne kommunisere i kommunikasjonsbransjen er vel kanskje heller ingen hemmelighet.

BUT TO BREAK IT DOWN.

 • Du har erfaring med nysalg (tjeneste/løsningssalg), helst fra B2B
 • Du har allerede et ganske godt nettverk, men trigges av tanken om å bygge det enda større
 • Du har erfaring med, eller kjennskap til markedsføringsfaget, fortrinnsvis inbound marketing
 • Relevant høyere utdannelse innenfor markedsføring, kommunikasjon og/eller salg & ledelse
 • Gjerne (men ingen krav om) erfaring med Hubspot, Adobe og Google/SoMe

We know. Vi ber om mye. Men vi ønsker oss så inderlig en allrounder som deg!

En som kicker på ideen om å realisere ambisiøse vekstmål for en «scale-up», som evner å identifisere og attrahere nye kunder, og som trigges av verdimentalitet heller enn salgsmentalitet. For oss er det nemlig stor forskjell på å være dyktig og å være riktig. Du trenger ikke oppfylle alle krav, men heller vise oss hvor dine styrker ligger. Bør vi ansette deg for dine people-skills? For din sterke sans for forretning? For din brennende interesse for fag? For din quirky og sprudlende personlighet?

YOU TELL US.

Så kan jo vi fortelle deg at vi er en gjeng markedsnerder med forkjærlighet for teknologi og nye løsninger. Flaks er det jo da at vi er del av Amesto, som nylig ble kåret til et av Norges mest innovative bedrifter. Samtidig er vi overbeviste om at menneskelige relasjoner er vel så viktig, og at vår styrke ligger i å kombinere vår personlighet med en god dose teknologisk rettet businessteft.

Og du? Her i Amesto jobber vi etter de 3 P’er; people, planet og profit. Det betyr at vi ikke bare er opptatt av bunnlinjen, men også av at jobben vi gjør påvirker både menneskene rundt oss og planeten vår. Det vi gjør, skal bety noe. Betyr det noe, også for deg?

Ja, da betyr du definitivt noe for oss.

Fingers crossed, for å se navnet ditt i vår søknadsbunke!

Arbeidsted: Oslo Sentrum (rent konkret Strandgata 19)

Kontaktinformasjon:

CV og søknad sendes til kjersti@amesto.marketing

Powered by Labrador CMS