STILLING

Ekstern Partner søker salgssjef

Ekstern Partner utvider og er på jakt etter en salgssjef for vår D2D-avdeling!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 18. oktober

Om arbeidsgiver

Ekstern Partner er et fullservice salgsbyrå med kontorer flere steder i Norge og som er i stadig vekst. Vi har siden 2017 jobbet med å utvikle talenter, levere budsjetter og bygge en arbeidsplass for fremtiden. Vi har samarbeid med flere markedsledende selskaper som levere kvalitetsprodukter for privat- og bedriftsmarkedet.

I Ekstern Partner er det et ungt og konkurranse preget miljø. Vi ønsker at alle våre ansatte skal glede seg til en givende og utfordrende hverdag hvor man kan vokse, både personlig og faglig. Vi driver konstant videreopplæring og dette fører til at alle har mulighet til å nå sine mål i Ekstern Partner. Så fremt det lar seg gjøre rekrutterer vi våre ledere internt, slik at alle våre motiverte og ambisiøse ansatte har en unik mulighet til å bygge en karriere.

Ekstern Partner utvider og er på jakt etter en salgssjef for vår D2D-avdeling. Vi søker kandidater med ønske om å jobbe med en ung og konkurransedrevet gjeng i et selskap som er opptatt av trivsel og utviklingsmuligheter.

Hvem er vi på utkikk etter?

Ekstern Partner samarbeider med NorgesEnergi, som er markedsledende innen strømsalg til forbrukere. Vi leter etter deg som er fremoverlent og som drives av resultater i tillegg til at trives med å forme fremtidige stjerner. Du liker en aktiv hverdag og kan jobbe både selvstendig og i et team med andre ledere for å skap en best mulig avdeling.

  • Er du pålitelig, har pågangsmot og et ønske om å lykkes kan du være kandidaten for oss! - På våre B2C prosjekter jobber vi med både nye kunder, samt mersalg til eksisterende kunder.

Vi står for omfattende opplæring, oppfølgning og videre utdanning av deg som selger. Arbeidsdagene er varierte og som en del av et faglig sterkt team er utviklingsmulighetene enorme. Som leder hos oss vil du også få benytte deg av EP sin salgsskole som vil gi deg gode muligheter for utvikling.

Vi tilbyr:

  • Garantilønn

  • En av markedets beste provisjons- og bonusmodeller

  • Meget gode utviklings- og karrieremuligheter

  • Spennende utfordringer

  • Et enestående arbeidsmiljø med likesinnede

  • Spennende og utfordringene arbeidshverdag

Krav til kandidaten:

  • Ha førerkort

  • Du må være fylt 18 år

  • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk

Om stillingen

Som salgssjef på vår D2D-avdeling vil du jobbe med merkevaren NorgesEnergi. Du vil ha ansvaret for et team bestående av salgskonsulenter og vil ha ansvaret for opplæring, oppfølgning og resultater. Du vil få god oppfølgning fra vår nasjonale salgssjef og grundig opplæring gjennom EP sin salgsskole. Vi i Ekstern Partner tror på meransvar for gode ledere og gir alle våre ansatte gode muligheter for utvikling.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

For å søke på stillingen, fyll ut skjemaet via "Søk her" nedenfor.

SØK HER

Powered by Labrador CMS