STILLING

Sector Alarm søker salgssjef i Kristiansand

Jobber du med salg og ønsker ledererfaring? Vi søker ny kollega til vårt kontor i Kristiansand!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kristiansand

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har 600 000 fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 25 år har vi levert sikkerhet til våre kunder gjennom å tilby alarmløsninger med svært høy kvalitet for private hjem og bedrifter med utmerket kundeservice, noe som fremgår av vår kundetilfredshet på 95/100.


Sector Alarm har hatt en sterk vekst gjennom årene, og har en spennende og lovende fremtid med fokus på ytterligere vekst i både nye og eksisterende markeder. Vi har mer enn 2700 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania, Frankrike og Italia, og har fokus på å ansette de riktige menneskene. Med de riktige menneskene på de riktige stedene i organisasjonen har vi tatt en sterk markedsposisjon i landene vi opererer i, fordi vi kan tilby våre kunder toppmoderne sikkerhetsløsninger.


Vi tilbyr spennende karrieremuligheter i et selskap med en ambisiøs vekststrategi. Hvis du deler vår lidenskap innen å tilby innovative produkter som gir sikkerhet og trygghet til mennesker i private hjem eller hos småbedrifter, er 100 % kunde- og målfokusert, og leter etter en rolle der du kontinuerlig kan utvikle deg mens du jobber med fantastiske kolleger i et morsomt og fartsfylt miljø, vil vi gjerne høre fra deg.

Som en av Europas fremste aktører innen brann og innbruddssikring har Sector Alarm over en halv million fornøyde kunder. Vi er i sterk vekst og ser etter en engasjert og fremoverlent salgssjef til vårt kontor i Kristiansand. Du er gjerne tidlig i din salgskarriere, men har jobbet med B2C-salg tidligere og vil for eksempel bevege deg fra å være selger til å være leder. Det kan også hende du er nyutdannet og skal starte karrieren.

Du vil komme inn i en organisasjon som har stort fokus på å utvikle deg som leder. Vi vet at ingen blir gode over natten – så hos oss vil du gli rett inn i vårt opplæringsprogram og bli lært opp av de beste, slik at du skal bli trygg og knallgod i din nye rolle.

Som salgssjef i Sector Alarm vil du ha ansvar for å bygge opp og utvikle din egen salgsavdeling. Teamet jobber aktivt med feltsalg og jobber fra klokken 15:00 – 21:00. Du vil få ansvar for personal, teambudsjett, coaching, opplæring og rekruttering. Stillingen har områdeansvar i vest agder primært og stillingen krever førerkort klasse B.

Vi tilbyr:

  • En organisasjon som motiverer og engasjerer.
  • Fastlønn + provisjon og bonusordning
  • Solid salgs- og lederutdanning.
  • Sosiale arrangementer, kickoff og turer til eksotiske destinasjoner.
  • Meget gode karrieremuligheter innad i Sector Alarm gruppen.

Sector Alarm er et sikkerhetsselskap og krever en tilfredsstillende, uttømmende politiattest.

Kontaktinformasjon:

Søknader behandles fortløpende!

SØK HER

Powered by Labrador CMS