STILLING

Aller Media sin annonse­avdeling søker kommersiell forretnings­utvikler

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 3. oktober

Om arbeidsgiver

Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.

Størstedelen av virksomheten vår ligger i media. Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Er du opptatt av hvordan vi kan finne enkle løsninger på komplekse utfordringer? Er du en person som alltid er oppdatert på hvordan teknologi kan være med på å utvikle og forbedre bedriften og brukeropplevelsen til våre lesere og annosører?

Avdelingen Innovasjon og Annonseprodukter er en nyetablert avdeling i Aller Media som jobber med kommersielle produkter ut mot annonsører. I denne avdelingen vil du få en svært variert hverdag, og du må trives med å ha en aktiv rolle i flere prosjekter til samme tid.

Avdelingen har hovedansvaret for å sørge for at Aller Media ligger i forkant av den kommersielle utviklingen og nye trender – både i det norske markedet og i utlandet.

Stillingen rapporterer direkte til Leder for innovasjon og annonseprodukter.

Vi ser etter deg som har en god teknisk forståelse, og som gjerne har erfaring fra produktutvikling. Du må også ha et kommersielt hode, og evne å se løsninger og muligheter som kan kommersieliseres og tas ut i markedet. Vi skal gjøre ideer til prosjekter, og prosjekter til produkter - det er derfor viktig at du har evnen til å drive både store og små prosjekter fra ide til produkt. I tillegg til å være faglig sterk på ditt område må du også være en fremoverlent person som ønsker å lykkes sammen med dine kollegaer.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning på bachelor eller master nivå
  • Solid teknisk forståelse
  • Kommersielt innstilt
  • Erfaring fra produktutvikling
  • Fordel med erfaring fra utvikling

Personlige egenskaper

  • Glad i mennesker
  • Du liker å jobbe sammen med andre og lykkes sammen, som et lag
  • Gjennomføringskraft og driv

Høres dette ut som deg? Kult, da vil vi gjerne høre fra deg!

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS