STILLING

ManpowerGroup søker BID Manager

Er du nytenkende, nysgjerrig, tar initiativ og har et kommersielt hode? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. august

Om arbeidsgiver

ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning, rekruttering, IT-tjenester og HR-tjenester. Med innovative løsninger hjelper vi både små og store virksomheter i alle bransjer under varemerkene Manpower, Experis, Jefferson Wells og Talent Solutions. Vi hjelper mennesker med å utvikle seg og ha rett kompetanse gjennom hele sin arbeidskarriere. I et arbeidsmarked i kontinuerlig endring ønsker vi å være en kompetansepartner slik at våre kunder lykkes. Les mer om oss på www.manpowergroup.no

Er du vår nye BID manager?

Hos oss blir du en del av BID Teamet som er direkte underlagt ManpowerGroups ledelse. Vi har ansvar for anbuds- og tilbudsarbeid på tvers av våre selskaper og divisjoner, og vi jobber både nasjonalt og internasjonalt. Vår hovedoppgave er å levere hvert eneste tilbud med høy kvalitet, og vi jobber kontinuerlig med forbedring og nytenkning i våre prosesser. Nå skal vi styrke laget, og vi trenger deg som vil være med oss på reisen med å vinne nye kunder, og beholde våre gode eksisterende kunderelasjoner.

Hvem er du?

Vi ønsker oss deg som har svært god forretningsforståelse, gjennomføringsevne, erfaring fra å lede prosjekter, og som ser muligheter og løsninger og tør å utfordre det etablerte! Du elsker å skape resultater, og ser det som helt naturlig å jobbe på tvers i organisasjonen for å lykkes. Du er en utpreget relasjonsbygger, god kommunikator, og du jobber like godt i team som selvstendig. Du kan sjonglere mellom strategiske og operative oppgaver og ansvar, samtidig som du holder stø kurs mot selskapets overordnede mål, både på kort- og lang sikt. Du har lang erfaring med profesjonelt B2B salg av tjenester, forhandlinger, implementering av store avtaler og du ser verdien av å gjøre gode analyser og vurderinger i ditt arbeid.

Vi tror du har høyere utdannelse, og at du har minimum 7 års arbeidserfaring gjerne fra tjenestesalg, forhandlinger og kundeutvikling. Vi jobber mye internasjonalt både internt og eksternt, så det er en forutsetning for å lykkes i rollen at du er uttrykker deg stødig, både skriftlig og muntlig, på norsk og på engelsk.

Hva får du?

 • En sentral rolle i et strategisk viktig område for ManpowerGroup
 • Stort ansvar, og du blir en viktig bidragsyter til selskapets videre vekst og suksess
 • Nært samarbeid med ulike stakeholders internt og eksternt, nasjonalt og internasjonalt
 • Et bredt nettverk innenfor ulike bransjer og sektorer
 • Personlig utvikling, og vi sørger selvsagt for at det er enkelt for deg å delta på relevante kurs og konferanser
 • En arbeidsplass med gode karrieremuligheter i en solid virksomhet
 • Supre kollegaer, et sammensveiset miljø, og hyggelige omgivelser
 • Konkurransedyktige betingelser og høy grad av fleksibilitet

Greit å vite:

 • Søknadsfrist: 16.august, søknader behandles fortløpende
 • Arbeidssted: Lakkegata 53, sentralt i Oslo
 • Stillingen rapporterer til Direktør, BID Team

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Alle henvendelser og søknader behandles konfidensielt.

Kontaktinformasjon:

 • Camilla Sandsten, Senior rådgiver, tlf: 901 97 513
 • Even Engkrog Gudbrandsen, rådgiver research og analyse, tlf: 905 36 280

SØK HER

Powered by Labrador CMS