STILLING

Aller Media søker kommersiell utvikler

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 24. november

Om arbeidsgiver:

Aller Media har en digital posisjon i verdensklasse som publisist med en bred portefølje av kjente merkevarer, i bredde og nisje.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media.

Med sterke merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og SOL, som hele tiden utfordrer det etablerte – oppdaterer, underholder og opplyser vi på helt nye måter. I tillegg er Ahead Group Norway, en av Norges ledende byrågrupperinger, en del av porteføljen til Aller Media.

Selv om vi er et stort konsern, med over 600 medarbeidere, er vi ikke som alle andre. Vi evner å snu oss fort, følge med og være foran. Det krever noe av oss, og det vil kreve noe av deg som søker jobb hos oss – men husk: Dette gjør vi sammen! Aller Media er der det skjer - sammen skaper vi nye muligheter for våre ansatte, for annonsører og for hele Norge.

Aller Media Kommersiell Avdeling bygger opp sin Innovasjonsavdeling, og ser nå etter en Kommersiell Utvikler med ansvar for vår teknologi. Vi leter etter deg som vil jobbe for å effektivisere vår annonseteknologi, kode nye løsninger for våre annonseprodukter og utforske bedre måter å løse dagens utfordringer på.

Som Kommersiell Utvikler i Aller Media vil du få muligheten til å jobbe i alle lag av vår kommersielle kode, men fokuset vil i stor grad ligge på front-end utvikling. I Kommersiell avdeling vil du jobbe med våre annonseprodukter opp mot kjente merkevarer som Dagbladet, Se og Hør, kk og Sol.no.

Vi tror at du er nysjerrig av natur, flink til å prioritere din egen tid, fremoverlent og serviceinnstilt. I tillegg til å være en solid utvikler, ser vi også etter deg som har et kommersielt hode – en som ønsker å være med på å definere de beste løsningene. Både teknisk og kommersielt.

Vi ser etter deg som:

  • Komfortabel med å sette deg inn i nye ting
  • Liker høyt tempo
  • Holder deg oppdatert på moderne teknologier og trender innen webutvikling
  • Liker å lage kreative webløsninger
  • Har 2+ års erfaring, men ikke vær redd for å søke med mindre erfaring
  • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk

Har interesse for eller erfaring med de følgende teknologiene:

  • React
  • Javascript / Typescript
  • HTML / CSS
  • Goland

Stillingen rapporterer direkte til Leder for Innovasjon og Annonseprodukter.

Søknadsfrist: 24. november 2022

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

SØK HER

Powered by Labrador CMS