STILLING

Academic Work søker Account Manager

Vil du hjelpe bedrifter med deres mest verdifulle ressurser?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo / Hybrid

Søknadsfrist: 18. november

Om arbeidsgiver

Academic Work er Nordens ledende bemannings- og rekrutteringsselskap for Young Professionals. Vårt kontor i Oslo består i dag av ca 75 ambisiøse og dyktige medarbeidere. Vi holder sentralt til i moderne kontorlokaler i Nydalen.

Vårt mål er å skape The Best Place to Work, og bedriftskulturen vår er preget av tre verdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart.

Å skape arbeidsplasser for Young Professionals og hjelpe ledere med å dekke sine kompetansebehov er noe av det mest meningsfulle i rollen som Account Manager. I 25 år har Academic Work gjort dette med stor suksess i det nordiske markedet. Vi håper å finne deg som blir trigget av å skape resultater, et høyt tempo og muligheten til utvikling. For deg som vil litt mer – Velkommen hjem!

I Academic Work

.. vil du oppleve en engasjerende kultur og et dyktig og innovativt miljø. Det dynamiske miljøet er vår viktigste driver for å skape engasjement hos våre ansatte, skape jobber for Young Professionals og nytenkende løsninger som bygger vår misjon «we make people grow». Et eksempel på dette er våre Academy program hvor vi gir mennesker med riktig forutsetning en ny karriere gjennom akselerert læring, en løsning som har tatt markedet med storm og gitt flere hundretalls mennesker en ny karriere.

Du vil oppleve en arbeidsgiver og kollegaer som heier på ambisjon og støtter deg for at du skal lykkes. Vi er overbevist om at vi har markedets beste salgsskole, hvor våre dyktige ledere og spesialister er viktige støttespillere for at du skal nå dine mål. Du vil gjennom vårt kompetanseutviklingsprogram «career steps» få alle forutsetninger du trenger for å utvikle deg, både som Account Manager og mot andre karriereveier du har ambisjoner om.

Arbeidsoppgaver

Her bygger og utvikler du din egen kundeportefølje, og hverdagen kan du i stor grad styre selv. Hovedsaklig vil oppgavene bestå av:

 • Prospektering og møtebooking – Søke etter nye kundekontakter i vår eksisterende kundedatabase, samt lete etter nye bedrifter og forretningsmuligheter. Dette inkluderer møtebooking på telefon og mail, der du får brukt salgsmuskelen til å etablere nye relasjoner med potensielle kunder.
 • Salgsmøter - Det er her salgsmagien oppstår, hvor du møter ledere i alle typer selskap som har behov for vår hjelp. Formålet kan være å bygge relasjon, kartlegge kundens behov eller gi kunden innsikt i hvordan de kan lykkes bedre ved hjelp av vår målgruppe.
 • Strategisk bearbeiding – Vi tror på gode kunderelasjoner og vårt mål er å være enhver kundes førstevalg. Ved å kjenne kundene dine godt vil du bli en rådgiver og naturlig støtte i bemannings- og kompetanseplanlegging.

Hva skal til for å bli en dyktig Account Manager

Vi har noen minimumskrav, men det er personligheten og potensialet vi er mest opptatt av når vi vurderer kandidater. Vi ser etter deg som er:

 • Uredd: Tør å utfordre deg selv
 • Resultatorientert: Er målrettet og selvdreven
 • Besluttsom: Initierer aktiviteter uten behov for støtte fra andre
 • Kommunikativ: God til å lytte og forstå andre, samt formidler informasjon med klarhet
 • Relasjonsbyggende: Søker stadig etter muligheter for å utvikle relasjoner
 • Stabil: Dyktig til å omstille deg etter omstendighetene

For å bli vurdert til stillingen må du ha:

 • Førerkort klasse B
 • Beherske norsk/svensk skriftlig og muntlig og har grunnleggende gode engelsk kunnskaper
 • 1 års salgserfaring

Vi søker deg som har stor interesse for business og salg.

Øvrig informasjon

 • Start: Mars 2023
 • Omfang: Heltid
 • Lønn: Fast grunnlønn, samt provisjon uten tak
 • Sted: Nydalen, Oslo

Slik søker du rollen

Ta første steget ved å klikke på ”Søk her”. Oppfyller du grunnkravene for rollen får du en invitasjon til tester som er første steget i vår rekrutteringsprosess. Vi anvender oss av tester for å sikre en rettferdig rekrutteringsprosess med fokus på dine egenskaper og ditt potensiale.

Vi selekterer fortløpende, vi anbefaler å søke så snart du har mulighet. Annonsen kan bli tatt ned før, dersom vi har funnet de rette kandidatene.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte oss på careers@academicwork.no.

SØK HER

Powered by Labrador CMS